Sarah Harding: Britney on hulluks läinud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarah Harding
Sarah Harding Foto: Reuters / Scanpix

Tüdukutebändi Girls Aloud lauljatar, Sarah Harding, arvab, et hiljuti oma laste hooldusõiguse kaotanud Britney Spears sai liiga noorena kuulsaks ning pole suutnud enda ümber koondada õigeid inimesi, kes aitaksid tal staarimaailma pingetega hakkama saada.

«Ma ei ütle seda halvas mõttes, aga mulle tundub, et ta on pisut hulluks läinud. Mul on temast kahju. Mulle lihtsalt tundub, et tema ümber pole õiged inimesed. Tal on probleeme, sest ta saavutas liiga palju liiga noores eas,» vahendab Entertainmentwise Harding´u sõnu.

25-aastane Harding, kes on tuntud oma pidutsemisjanu poolest, kinnitas, et ei kavatse mitte mingil juhul lõpetada samamoodi, nagu Britney, sest ta suutis elada normaalset elu ka enne seda, kui sai tüdrukutebändiga kuulsaks.

«Ma ei lõpeta nii, nagu tema! Mul õnnestus elada oma elu enne ansamblit ja mul õnnestub see siiani. Mul on vedanud,» ütles Harding.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles