Bee Geesi staar ründas muusikatööstust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin Gibb
Robin Gibb Foto: WENN

Ansambli Bee Gees staar Robin Gibb kritiseeris hiljutises sõnavõtus plaadifirmade juhte sellepärast, et need väärtustavad staaride välimust rohkem, kui nende muusikalist annet.

Gibbi sõnul pannakse oskuste asemel liiga palju rõhku välimusele ning seetõttu jääb muusikatööstus ilma paljudest uutest ja põnevates artistidest, kirjutab WENN.

«Tänapäeval on uutel ansamblitel raske ja eriti neil, kes ise oma laulud kirjutavad. Kui nad ei ole eriti hea välimusega, hakkavad plaadifirmad neid juba alguses koju tagasi saatma, sest otsitakse modellivälimusega muusikuid,» ütles Gibb.

«See on üsna vastik. Nad võivad olla suurepärased laulukirjutajad ja ükskõik mis muul ajajärgul oleks nendega leping sõlmitud. Me peame selle süsteemi ümber pöörama, et uued, noored ansamblid saaksid meie jaoks suurepäraseid laule luua ning Briti ansamblid saaksid USAs taas hittplaate teha.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles