Värniku tuttavad korraldasid tantsusaate lõpus verise kakluse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Värnik ja Kaisa Oja «Tantsud tähtedega» 5.saates
Andrus Värnik ja Kaisa Oja «Tantsud tähtedega» 5.saates Foto: Artur Sadovski

Pühapäeval saate otse-eetris kostnud lärm ja häälekad vahelehõiked kohtunike kommentaaridele pärinesid kohtunike läheduses istunud Andrus Värniku külalistelt, kes ei osanud arvestada, palju tasuta jagatavat vahuveini kõrist alla peaks kallama.

Kanal 2 pressiesindaja Heili Klandorfi sõnul oli Värnikul saates kolm meeldivat sõpra, kes on kõigis saadetes Andrusele riietumisel ja soengu sättimisel abiks olnud ning nemad käitusid korralikult nüüdki, kirjutas SL Õhtuleht.

Värniku neljanda külalisekutsega saabus aga stuudiosse neljaliikmeline seltskond, kes ka sisse lasti.

Ühe pealtnägija sõnul oli seltskonnas ka Värniku vend, kes juba saate ajal kellelegi lärmajaist vastu lõugu virutas, kuid kas see oli tüli noriv või korralekutsuv hoop, ei oska tunnistaja öelda – selleks oli ta liiga kaugel.

Stuudios veel enam-vähem sõnadega hakkama saanud mehed suundusid pärast saate lõppu treppidest alla, kus läks ka omavaheliseks kakluseks, mille käigus purunes näiteks ukseklaas.

Tantsusaates osaleval odaviskajal Andrus Värnikul on juhtunu pärast, mille tema külalised korraldasid, ülimalt häbi.

«Minuga keegi midagi ei kooskõlastanud ja mul polnud neid plaaniski sinna kutsuda,» on Värnik nõutu. «Minu kutsed olid arvestatud neile, keda tahtsin seal näha ja kes pidid sinna tulema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles