Terje Aru on valmis uuesti abielluma

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Terje Aru
Terje Aru Foto: Peeter Langovits

Skandaalse ärinaise Terje Aru mehe Lembitu müstilisest kadumisest möödus kevadel seitse aastat ja alles nüüd on naine endas leidnud jõudu oma elus keerata uus lehekülg, mis tema sõnul tähendab ka abielu oma kauaaegse elukaaslase ja poja Alex Ericu isa Aleksandriga.

Aru sõnul on tal kõik hoolikalt läbi mõelnud, ka abiellumise, kirjutab Naisteleht.

«Ma ei ole enam noor, kes abiellub, sest on ülepeakaela armunud. Kirglikest tunnetest on hoopis olulisem vastastikune lugupidamine, austus ja turvatunne,» nentis Aru.

Konkreetselt paika pandud pulmapidu toimub Kalvi mõisas maagilisel kuupäeval 08.08.08.

Paari laulatatakse Terje ja Aleksander kiriklikult.

«Mingist hetkest muutus väga oluliseks idee vanduda ka jumala palge ees, et olen nii heas kui ka halvas oma mehe kõrval. Sest tegelikult olemegi Sassiga olnud teineteisele toeks nii headel kui ka halbadel aegadel,» ütles Aru.

Aastatega on Aleksandrist saanud Arude perekonna täieõiguslik liige, kes hoiab ja armastab tingimusteta ka Terje lapsi kahest varasemast abielust, 23-aastast Karitat ja 18-aastast Mihklit.

«Ta on asendamatu isa, töökaaslane, partner ja sõber. Ma ei kujuta ette elu ilma temata,» ütles Terje Aru.

Aleksandri tulekuga peresse muutus suhtlus kakskeelseks. Nõnda sai vene keele suhu nii Mihkel kui Karita. Väike Alex Eric, kes on sünnist saati kasvanud segakeelses kodus, valdab mõlemat keelt võrdselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles