Lindsay Lohan oli 84 minutit vanglas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan Foto: SCANPIX

Kõmuline näitlejanna Lindsay Lohan kandis eile vanglas 84 minuti pikkust karistust alkoholijoobes autojuhtimise eest.

21-aastane Lohan ilmus eile vabatahtlikult Los Angelese maakonnas asuvasse Lynewoodi naistevanglasse kohaliku aja järgi kell 10.30 hommikul, kirjutab Yahoo news.

Vanglatöötajad otsisid naise läbi, talt võeti sõrmejäljed ja ta viidi vastuvõtuosakonnas asuvasse kongi. Ta ei pidanud ka oma riided vanglariietuse vastu vahetama.

Kohaliku politsei esindaja Steve Whitmore´i sõnul oli Lohan väga koostööaldis.

«Lohanile määrati kohtu poolt esialgu ühe päeva pikkune vangistus, kuid kuna vangla on ülerahvastatud ja tema juhtumis puudub vägivallaakt, siis kinnipidamist lühendati,» selgitas Whitmore.

Politsei jätkas, et staarile ei tehtud erandit ja teda koheldi nii nagu teisi vange.

«Iga päev istub meil siin oma lühikest vanglakaristust 30 -50 naist. See on meie töö ja tavapärane rutiin,» lausus politseinik.

Lohanile esitati süüdistus alkoholi- ja kokaiinijoobes autojuhtimise eest seoses kahe vahistamisega selle aasta mais ja juulis. Politsei leidis staari asjade seast väidetavalt mõlemal korral ka kokaiini, kuigi väidetavalt oli selle kogus väiksem süüdimõistmiseks vajalikust 0,05 grammist.

Kohtunik määras Lohanile augustikuus vanglakaristuse, kuid kohtunik lühendas karistust poole võrra, asendades allesjäänud vanglapäevad kümne päeva ühiskondlikult kasuliku tööga.

Sellel nädalal alustas staar ka ühiskondlikult kasuliku töö tegemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles