Tallinna eliitkoolis keelati liigpopulaarne Elu24

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 esileht
Elu24 esileht Foto: Repro

Tallinna 21.Kooli õpilaste jutust selgus, et peale Rate.ee suhtlusportaali on koolis keelatud ka Postimehe meelelahutusportaal Elu24.

«Kui käib arvutiõpetus, siis õpilased peaksid kuulama, mida õpetaja räägib, mitte kuskil internetis surfama, samuti keelati ära ka Orkut ja Elu24,» rääkis Tallinna 21. Kooli õpilane Liisa, edastas Eesti Ekspress.

Kooli infojuht Ivari Horm ütles, et kui lapsed kooli arvutiklassis hakkavad internetis tegelema mittevajalike asjadega ja nende õppetöö kannatab, tuleb need asjad lihtsalt ära keelata.

Meelelahutusportaali Elu24 leheküljel käis Emori andmetel eelmisel nädalal 204 284 unikaalset külastajat, kokku vaadati Elu lehekülge üle 2,6 miljoni korra.

Elu24 tõusis TNS Metrixi (http://tnsmetrix.emor.ee/) andmetel külastatavuselt taas Eesti viiendaks leheküljeks, edastades nii näiteks SL Õhtulehte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles